Papaverweg Clinge afgesloten!

werk in uitvoering blog
CLINGE – Vanwege grondtransport is de Papaverweg in Clinge vanaf vrijdag 3 januari tot en met vrijdag 24 januari afgesloten voor het verkeer.

Deze maand beginnen de werkzaamheden aan de riolering in de Molenstraat in Clinge. Onderdeel daarvan is het graven van een nieuwe sloot parallel aan de Molenstraat (achter de panden met even huisnummers). Deze sloot is bedoeld als afvoer voor regenwater. Bij deze werkzaamheden komt grond vrij. Deze wordt afgevoerd via de Papaverweg te Clinge. Uit oogpunt van verkeersveiligheid is de Papaverweg vanaf vrijdag 3 januari tot en met vrijdag 24 januari 2014 voor het verkeer afgesloten.

De Papaverweg is een weg, gelegen tussen de Frans Halsstraat en de Clingeweg in Clinge. Deze is enkel toegankelijk is voor fietsers en voetgangers. Deze weggebruikers worden de komende weken omgeleid via ’s-Gravenstraat.

Lees ook:Werkzaamheden!
Lees ook:Weg Clinge spoedig weer open!
Lees ook:Wegafsluitingen Clinge!
Lees ook:Werkzaamheden Clinge!
Lees ook:Molenstraat Clinge afgesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>