Werkzaamheden!

werk in uitvoering blog

CLINGE - In Clinge is op 6 januari  gestart met grootschalige riool- en herinrichtingswerken. Dit project omvat de Molenstraat, een gedeelte van de ’s-Gravenstraat en de Teerlingstraat. In januari 2014 zijn de werkzaamheden in de Molenstraat te Clinge van start gegaan. In de Molenstraat wordt nog gewerkt tot medio september 2014. Tot dan is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Op woensdag 20 augustus wordt gestart met de riool- en herinrichtingswerkzaamheden in de ‘s-Gravenstraat te Clinge. Eerste punt dat wordt aangepakt is de kruising met de Molenstraat. Deze werken nemen tot medio september 2014 in beslag en zullen voor de nodige verkeershinder zorgen.

Vanaf 20 augustus 2014 is er – naast het feit dat de Molenstraat niet voor het doorgaande verkeer bereikbaar is – ook geen doorgaand verkeer mogelijk op de ‘s-Gravenstraat vanaf de grens richting het centrum van Clinge.

Medio september 2014 zijn de werken op de kruising Molenstraat – ’s-Gravensraat afgerond. Dan is ook het werk in de Molenstraat klaar. Vanaf dat moment is er weer verkeer mogelijk tussen de Molenstraat en de ‘s-Gravenstraat – richting centrum Clinge.

Het gedeelte van de ‘s-Gravenstraat gelegen tussen de Molenstraat en de grens zal tot eind december 2014 afgesloten zijn voor het doorgaande verkeer.

Als afronding van dit project wordt begin 2015 nog de Teerlingstraat onder handen genomen. Deze zal dan ook worden afgesloten.

 Tijdens de werkzaamheden zijn er ter plaatse omleidingsroutes van kracht.

Lees ook:Wegafsluitingen Clinge!
Lees ook:Weg Clinge spoedig weer open!
Lees ook:Werkzaamheden Clinge!
Lees ook:Papaverweg Clinge afgesloten!
Lees ook:Werkzaamheden Sint-Jansteen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>