Zeeuws Compliment!

han polman blog
MIDDELBURG – Commissaris van de Koning, drs. J.M.M. Polman heeft voor de eerste maal het Zeeuws Compliment uitgedeeld. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van het provinciaal bestuur afgelopen vrijdag deelde de commissaris van de Koning deze Complimenten uit aan bedrijven, organisaties en personen die in 2013 een bijzondere prestatie hebben verricht en daarmee een positieve uitstraling op het imago van Zeeland hebben.

De complimente voor…..1.University College Roosevelt, Middelburg en de HZ University of Applied Sciences, Vlissingen.
Het University College Roosevelt is door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie uitgeroepen tot beste University College van Nederland (predicaat “Excellent”).
2.HZ University of Applied Sciences. Beste Hogeschool van Nederland. De HZ is in de Keuzegids hbo Voltijd 2014 als de beste hogeschool van Nederland beoordeeld. De HZ eindigde op de eerste plaats in de categorie grote hogescholen in Nederland.
3.Humares, Vlissingen.
Winnaar gouden Gazelle voor snelst groeiende onderneming in Zeeland in de categorie grote ondernemingen, bij uitreiking FD Gazellen Awards 2013.
4.PVNED Holding, Goes.
Winnaar gouden Gazelle voor snelst groeiende onderneming in Zeeland in de categorie middelgrote ondernemingen, bij uitreiking FD Gazellen Awards 2013.
5.SieTec Industrial Automation, Terneuzen.
Winnaar gouden Gazelle voor snelst groeiende onderneming in Zeeland in de categorie kleine ondernemingen, bij uitreiking FD Gazellen Awards 2013.
6.Zeeuwse Connectie: het netwerk voor Zeeuwen buiten Zeeland, boomerang Zeeuwen, Import Zeeuwen en iedereen die Zeeland een warm hart toe draagt. Een community voor mensen die een verbinding hebben met Zeeland.
Reikte in 2013 de eerste Zeeuwse Pioniersprijs uit.
7.Chayenne Wiskerke, Kruiningen
Sales and Business Development bij Wiskerke Onions.. Vertegenwoordigde succesvol de uiensector tijdens de handelsmissie o.l.v. premier Mark Rutte .Was getuige van het ondertekenen van een miljoenenovereenkomst voor de Nederlandse uiensector.

Lees ook:Inter Scaldes Beste Wijn Restaurant
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is…
Lees ook:De Kromme Watergang Beste Vis Restaurant!
Lees ook:De Vliedberg en Boogaard beste campings in Zeeland
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is….De Librije***!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>