Lego voor ADRZ!

naamloos (21)
GOES – Werkleerbedrijf Goes, onderdeel van Emergis, voorziet een groot aantal afdelingen en poliklinieken van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen, Goes en Zierikzee van nieuwe Legotafels. Deze zijn bestemd voor de wachtkamers zodat jonge patiënten tijdens het wachten een leuke afleiding hebben.
Medewerkers van het werkleerbedrijf wisselen elke twee maanden de gebruikte Lego om voor schone. De gebruikte Legoblokjes worden vervolgens weer gewassen en gesorteerd zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

Het Legoproject binnen werkleerbedrijf Goes maakt nog steeds een geweldige groei door. Er wordt op grote schaal Lego ingekocht. Van de Lego worden door verschillende arbeidsmatige handelingen weer bestaande Legosets gemaakt en verpakt in een nieuwe doos met de bouwbeschrijving erbij. De sets worden in de winkel van het werkleerbedrijf of via internet verkocht.
Het Legotafelproject is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Vrienden ADRZ. Deze stichting realiseert tal van projecten in het ADRZ die niet uit het normale zorgbudget bekostigd kunnen worden en die de patiënt en de familie ten goede komen.

Lees ook:ADRZ sluit nieuw noodstroomaggregaat aan
Lees ook:Lego bouw- en voorleesmiddag in ZB| Bibliotheek Vlissingen
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!
Lees ook:Geld voor ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>