Bestemmingsplan recreatieterrein Braakmankreek!

imagesCA0306WT
HOEK – Woont u op het terrein van voormalig vakantie-eiland De Braakman nabij Hoek? Heeft u daar uw vakantieadres of bent u eigenaar of gebruiker van andere faciliteiten (bijvoorbeeld restaurant, tennishal, roeivereniging) binnen het gebied?

Kom dan naar de inloopmiddag of -avond over het nieuwe bestemmingsplan. Op maandag 17 maart van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. In restaurant de Braakman aan de Patrijzenlaan 3 in Hoek

Voor de Braakman geldt op dit moment een beheersverordening. Deze sluit niet aan bij de toekomstplannen die de nieuwe eigenaar met het recreatieterrein heeft. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u het bestemmingsplan inzien voordat het in ontwerp ter inzage wordt gelegd. Tevens kunt u uw vragen met betrekking tot het plan aan ons kenbaar maken.

Kunt u niet komen, maar wilt u wel meer informatie? Neem dan contact op met Conny Missiaen (e-mail)) of Annemarie Arens (e-mail) of bel 14 0115.

Lees ook:Bestemmingsplan Axelse Tractaatweg!
Lees ook:Bestemmingsplan afslag A58!
Lees ook:Bestemmingsplan kernen gemeente Hulst
Lees ook:Nieuwe aansluiting A58!
Lees ook:Informatiebijeenkomst ZEP/Decathlon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>