Bestemmingsplan afslag A58!

A58

GOES – Het ontwerp bestemmingsplan Aansluiting A58 is recentelijk ter inzage gelegd. Dit ontwerp gaat over de nieuwe aansluiting van de A58 ter hoogte van de spoorwegovergang van de stoomtrein Goes – Borsele aan de Nansenbaan. In dit ontwerp is ook een gedeelte van het bedrijventerrein De Poel II opgenomen.

De gemeente Borsele heeft gelijktijd het ontwerp bestemmingsplan dat betrekking heeft op Borsels grondgebied ter inzage gelegd. U kunt tot 6 weken na de ter inzage legging een inspraakreactie indienen.

Beide bestemmingsplannen zijn hier te raadplegen.

De rechtstreekse aansluiting A58 bij Goes is een langgekoesterde wens. De aansluiting verbetert de bereikbaarheid van Goes en voorkomt dagelijkse file tijdens de spits. Ook biedt dit  veel kansen voor het Goese bedrijfsleven. Voordat de nieuwe aansluiting er werkelijk ligt moeten er nog belangrijke stappen worden gezet.

Als de nieuwe aansluiting vanaf de A58 richting Goes wordt gemaakt, dan komt er op termijn eventueel ook nog een weg die het verkeer vanaf de snelweg naar het centrum brengt. Dit is de zuidelijke verbindingsweg. Omdat beide projecten nauw met elkaar zijn verbonden, zijn ze samengebracht onder de noemer Goes beter bereikbaar.

Benieuwd hoe we straks kunnen rijden via de nieuwe afslag? Bekijk hier de animatie.

Wilt u op de hoogte blijven en als eerste nieuwsbrieven en uitnodigingen met betrekking tot het project Goes Beter Bereikbaar ontvangen? Dan kunt u zich hiervoor eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar [email protected] met hierin uw naam en (woon)adres.

Hier vindt u alle informatie over het project Goes Beter Bereikbaar.

Lees ook:Nieuwe aansluiting A58!
Lees ook:Bestemmingsplan recreatieterrein Braakmankreek!
Lees ook:Bestemmingsplan kernen gemeente Hulst
Lees ook:Infoavond bestemmingsplan hoek Zoutestraat Hulst!
Lees ook:Bestemmingsplan Axelse Tractaatweg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>