Explosieven woonwijk!

explosieven

VLISSINGEN - De werkzaamheden in de Vlissingse  Gravestraat zijn in volle gang en lopen op schema. Bij het onderzoek naar mogelijke explosieven is ter hoogte van Gravestraat 124 een object in de grond gevonden, dat nader onderzocht en verwijderd moet worden. Daarna kan verder worden gegaan in fase B. Om dit te kunnen uitvoeren, moet de kruising Paardenstraat/Gravestraat (gedeeltelijk) voor 1 week worden afgesloten voor verkeer. Dit staat gepland vanaf maandag 12 mei.

Wijziging omleidingen

Maandag 12 en dinsdag 13 mei wordt de rijbaan op de kruising voor de helft afgesloten. Vanaf woensdag 14 mei wordt de gehele kruising afgesloten, waardoor de Paardenstraat ‘doodlopend’ wordt. Verkeer van en naar de binnenstad vanaf de Koningsweg is dan alleen mogelijk via de Simon Stevinstraat. Om het gebied rondom de Gravestraat zoveel mogelijk bereikbaar te houden, wordt de kruising Hendrikstraat/Gravestraat opengesteld voor verkeer. Dit gebeurd op het moment dat de kruising Paardenstraat/Gravestraat wordt afgesloten.

Start Fase B

Aansluitend aan de werkzaamheden op de kruising Paardenstraat/Gravestraat, zal maandag 19 mei volgens planning fase B van start gaan. Het is dan niet meer mogelijk om via de Koningsweg van en naar het centrum te rijden.
Vanaf de start van fase B kunnen bewoners weer parkeren op het gedeelte van de Gravestraat waar de riolering, de trottoirs en de rijbaan van puin zijn aangebracht. Voor overig verkeer blijft de straat afgesloten.

Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat!
Lees ook:Asfalt Vlissingen!
Lees ook:Wegwerkzaamheden klaar!
Lees ook:Gravestraat heropend!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>