Afscheid wethouders!

boeket bloemen

VLISSINGEN – Tijdens de raadsvergadering van 15 mei 2014 kreeg oud-wethouder Rob van Dooren als verrassing een zilveren Vlissingse Fles uitgereikt van burgemeester Letty Demmers.

Onderscheiding

Rob van Dooren heeft zich 6 jaar als wethouder met hart en ziel ingezet voor de gemeente Vlissingen op het gebied van economie, cultuur, de binnenstad en de openbare ruimte. Rob van Dooren heeft (in collegiale samenwerking) veel bereikt voor Vlissingen. Met name zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Kenniswerf springt eruit. Ondanks lastige tijden zijn daar onder zijn regie, de ontwikkelingen juist in versnelling geraakt. Ook voor de ontwikkeling van de binnenstad heeft Rob van Dooren zich ingezet, met name voor het vernieuwde Bellamypark.

Vlissingse Fles

Voor het gemeentebestuur reden om hem te onderscheiden. De zilveren Vlissingse Fles staat symbool voor mensen die een bijzondere bijdrage leveren aan Vlissingen.

Lees ook:Vlissingse Fles voor Jo de Ridder
Lees ook:Vlissingse promotors in het zonnetje gezet!
Lees ook:Vlissingse Fles voor D. Sauer!
Lees ook:Broodjes van ‘t Smoske Vlissingen dichtbij de studiebollen!
Lees ook:Letty Demmers nu Vlissings burgermoeder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>