Zeeuwse zorgverkenner!

provincie zeeland 1

MIDDELBURG -Gedeputeerde Staten hebben afgelopen dinsdag drs. J.F. de Beer benoemd tot “verkenner samenwerking Zeeuwse zorg”. Op basis van een initiatiefvoorstel van de PvdA, SGP, SP en VVD gaat de heer de Beer onderzoeken welke belemmerende factoren de samenwerking binnen de Zeeuwse zorg in de weg staan. Zaken die samenwerking mogelijk bevorderen zullen eveneens worden benoemd.

Met betrekking tot advisering in de zorg is De Beer geen onbekende in Zeeland. Zo was hij in 1996 voorzitter van de Commissie van Wijzen die destijds advies uit moest brengen over de ziekenhuissituatie in Zeeuws-Vlaanderen en was hij eveneens voorzitter van de Commissie “Toekomstvisie Curatieve Zorg Zeeland” d.d. mei 2001. Bovendien is hij bijna 8 jaar voorzitter geweest van de Koepel GGZ Nederland en is hij momenteel directeur van de Nederlandse Vereniging van Bestuurders in de zorg.

Het onderzoek zal eind december/begin januari aan het provinciaal bestuur worden aangeboden.

Lees ook:ADRZ blij met toekomstvisie commissie-Slenter!
Lees ook:Rapport zorgverkenning!
Lees ook:Rapport Commissie Jansen met financiële aanbevelingen voor Zeeland openbaar
Lees ook:Bestuurlijke Zeeuwse samenwerking
Lees ook:Betere zorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>