Werkzaamheden begraafplaats Stavenisse!

STAVENISSE – De gemeenteTholen voert tot en met vrijdag 26 september werkzaamheden uit op de begraafplaats in Stavenisse. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 7.30 uur tot 18.00 uur. Op deze tijden is de begraafplaats niet toegankelijk. Na 18.00 uur en op zaterdag en zondag is de begraafplaats zoals gebruikelijk van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het herbegraven van zesenzestig graven uit de periode 1973 – 2002. Hiervoor wordt een verzamelgraf gerealiseerd. De rechthebbenden c.q. nabestaanden zijn hier zorgvuldig over geïnformeerd en hebben hier toestemming gegeven en afstand gedaan van hun rechten. Aan het einde van het jaar wordt een gedenkteken op het verzamelgraf geplaatst. Hierop worden namen, geboortedatums en overlijdensdatums vermeld. Te zijner tijd worden de graven opnieuw in gebruik genomen.

Andere kernen
Als de werkzaamheden in Stavenisse zijn afgerond, worden er ook in andere kernen werkzaamheden uitgevoerd. Voor alle kernen in de gemeente, op Sint Philipsland en Anna Jacobapolder na, is de inventarisatie, het traceren van rechthebbenden c.q. nabestaanden, afgerond. De inventarisatie van de begraafplaatsen in Sint Philipsland en Anna Jacobapolder loopt op dit moment. Van de begraafplaatsen in deze dorpen is de administratie minder uitgebreid, zodat daar meer zoekwerk nodig is.

 

Lees ook:Werkzaamheden begraafplaats
Lees ook:Tweede duurzaamheidstour!
Lees ook:Verwijderen grafmonumenten!
Lees ook:Werkzaamheden begraafplaatsen!
Lees ook:Werkzaamheden begraafplaatsen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>