Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis

MIDDELBURG - Kinderen gaan op dinsdag 21 oktober om 14.30 cupcakes bakken voor cliënten in SVRZ ‘t Gasthuis. Ze doen dit in de activiteitenruimte van  het centrum voor zorg en revalidatie in Middelburg. In samenwerking met Stichting Welzijn Middelburg zullen zij een plezierige middag hebben.

 De activiteiten van SWM richten zich op ontmoeting en activering van mensen in de wijken en dorpen van de stad.

SWM werkt hierbij samen met vele andere organisaties aan het prettig wonen in de gemeente Middelburg.

Over SVRZ

´t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

 

 

 

Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Joop Meulmeester bij SVRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>