Nieuw kantoor SVRZ ZorgThuis in Nieuwdorp!

svrz blog

NIEUWDORP - SVRZ ZorgThuis locaties Borsele opent een nieuw kantoor in Lancasterhof in Nieuwdorp. Sinds 1 november is er vanuit Lancasterhof in Nieuwdorp een ZorgThuis team van SVRZ actief.

Dit team ontstaat door een splitsing in het team dat vanuit Dijkstede werkzaam is. De splitsing is nodig omdat de ZorgThuis van SVRZ in deze regio groeit en SVRZ toch graag kleinschalige teams wil behouden. Zo kunnen we continuïteit van zorg bieden aan al onze cliënten. Het team in Lancasterhof richt zich met name op de dorpen Nieuwdorp, Lewedorp, ´s-Heerenhoek en Borssele. Omdat SVRZ dichtbij de cliënten wil staan, is voor een kantoor gekozen wat midden in het werkgebied ligt. Ook kunnen we dan nog beter aansluiten bij of inspelen op ontwikkelingen in de dorpskernen.

Vanuit team Dijkstede blijft ook een team werkzaam, dat zich richt op het dorp Heinkenszand. Daarnaast is er een 3e team werkzaam vanuit Vorsvliet, voor ´s-Gravenpolder en omliggende dorpen.

De bereikbaarheid van alle teams is geregeld via een centraal nummer: 0113 567 533

Wijkverpleegkundige

Met deze voorzieningen is SVRZ in de regio Borsele voorbereid op de veranderingen in de thuiszorg in 2015. Van mensen wordt meer zelfredzaamheid verwacht en ook zullen mensen langer thuis wonen. De wijkverpleegkundige krijgt een belangrijke functie in de wijk. SVRZ heeft met de teams in Borsele voldoende mogelijkheden om de wijkverpleegkundigen langs de cliënten te laten gaan voor een gesprek en ook inloopspreekuur te organiseren.

Over SVRZ

SVRZ Borsele is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

 

Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Artsen Oekraïne bezoeken SVRZ in Goes!
Lees ook:Bonte Middag SVRZ ZorgThuis voor KWF!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>