ADRZ-koffertje voor zwangere vrouwen!

adrz

GOES - Zwangere vrouwen die zich in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis aanmelden om over enige tijd in het ziekenhuis te bevallen, ontvangen voortaan een bijzonder welkomstcadeau: een ADRZ-koffertje met allerhande nuttige informatie en huisknuffel Michieltje.

 In het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis worden jaarlijks meer dan 1200 baby’s geboren. De afdeling Kraam en Verloskunde doet er alles aan om de aanstaande ouders goed te informeren en op hun gemak te stellen. Zo zijn er drie keer per maand voorlichtingsavonden in de Goese locatie, waar telkens gemiddeld twaalf aanstaande ouderparen komen.

Bij het intakegesprek krijgen deze paren voortaan het ADRZ-koffertje, waarin informatie is opgenomen over zwangerschap, bevallen en borstvoeding. Huisknuffel Michieltje, die ook wordt uitgereikt aan kinderen op de Spoedeisende hulp, mag daarin uiteraard niet ontbreken. Het koffertje zelf zal later ongetwijfeld nog dienst doen als kinderspeelgoed.

Het koffertje is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden ADRZ. Deze stichting zet zich in om projecten te realiseren die het verblijf van patiënt en familie veraangenamen. De Stichting werft gelden van particulieren, bedrijven en fondsen en heeft al diverse projecten in het ADRZ gerealiseerd. Zo zijn familiekamers verbeterd en opgeknapt en zijn er speciale kamers ingericht voor kinderen die enige tijd geïsoleerd in het ziekenhuis moeten verblijven.

Lees ook:Opknapbeurt voor afdeling Kindergeneeskunde ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensbomen in het ADRZ Goes en Vlissingen!
Lees ook:Heropening kinderpoli ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>