Duofiets voor Ter Valcke

svrz blog

 

GOES – Rotary Club Goes heeft met diverse acties geld ingezameld voor een duofiets. Deze fiets wordt op vrijdag 24 april om 11.00 uur overhandigd aan de cliënten en medewerkers van SVRZ locaties Ter Valcke. De overhandiging vindt plaats in locatie Erasmuspark in Goes-Noord. Deze locatie is onderdeel van Ter Valcke.

Twee jaar geleden ontstond bij de medewerkers van het ontmoetingscentrum Erasmuspark de wens voor een duofiets. Om samen met cliënten een fietstochtje te maken of gewoon om samen te genieten van de frisse buitenlucht. Een duofiets is niet goedkoop dus door diverse activiteiten zoals een kerstmarkt en een loterij te organiseren werd er gespaard voor de fiets. Rotary Club Goes hoorde van deze wens, vond het een goed doel en heeft er ook allerlei acties voor georganiseerd. Een van de acties was het verkopen van chocoladeletters in december 2014.

 

Toen het benodigde bedrag binnen was zijn de SVRZ-medewerkers op zoek gegaan naar een duofiets. Die hebben ze via internet gevonden en opgehaald in Drenthe!
Maartje Smid-Geirnaerdt en René Krijnen van Rotary Club Goes overhandigen de fiets op vrijdag 24 april om 11.00 uur aan de initiatiefnemers voor de duofiets, Joan Koning en Nelleke Vleugel. Zij hebben zich al jaren hard gemaakt voor een duofiets en nu is het met dank aan Rotary Club Goes eindelijk gelukt. De fiets staat geparkeerd in de kelder van het Erasmuspark. Alle locaties van Ter Valcke kunnen er gebruik van maken.

Over SVRZ

SVRZ locaties Ter Valcke is een voorziening van SVRZ. Erasmuspark is een van de locaties van Ter Valcke.

SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

 

Lees ook:Lekker koken bij SVRZ!
Lees ook:Uilenshow in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:SVRZ Ter Valcke wint de CZ – verwenzorgprijs: Buren en cliënten samen aan de pannenkoeken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>