“Vlissingen laks met repareren verlichting”!

VLISSINGEN – Vlissinger H. van der Meer meldde 24 juni aan Zeeland.Blog en vervolgens aan de gemeente Vlissingen dat in de brandgang achter de Rooseveltlaan 50 al enige tijd de openbare verlichting defect is. Hij voegde eraan toe: “Het nummer van de lantaarnpaal is 5572. Onveilige situatie in verband met de nieuwbouw.” Wellicht heeft hij nu de indruk dat de gemeente laks is, want 9 juli laat hij via Zeeland.Blog weten: “24 juni heb ik gemeld dat in de brandgang achter de Rooseveltlaan 50 al weken de openbare verlichting niet brand, nu is het 9 juli en hij doet het nog niet.”

Vlissingen heeft enige tijd geleden de burgers opgeroepen om bij hen te melden als de openbare verlichting het niet doet. Van der Meer gehoorzaamt dat, maar tot nu toe zijn de acties niet succesvol. Brandt een lantaarnpaal in uw omgeving niet, dan kunt u dit doorgeven [email protected] of via telefoonnummer 0118 – 487000.

 

Lees ook:Kapotte lichtmast?
Lees ook:Meldpunt Openbare Verlichting!
Lees ook:Meldpunt openbare verlichting!
Lees ook:Storingen openbare verlichting Vlissingen!
Lees ook:Storingen openbare verlichting!

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Vlissingen laks met repareren verlichting”!

  1. H.v.d.Meer

    Het is nu 22 september 2015, over laks optreden van de gemeente ! Na bovenstaande bericht, heb ik de gemeente gebeld onder dit nummer.
    De lantaarn doet het nu nog niet !! Ze hebben er niet eens naar gekeken !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>