Hoorzitting adviescommissie bezwaarschriften!

provinciehuis-zeeland

MIDDELBURG – Over de weigering aanpassing investeringssubsidie voor het project herstelmaatregelen Natura 2000 Landgoederen Watergat I en II is op 3 november een zittinn.

Op 3 november 2015 zal de adviescommissie bezwaarschriften van de provincie Zeeland een zitting houden tot het horen van belanghebbenden in het provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg.

Aan de orde komt de volgende zaak:

  • om 16:00 uur wordt het bezwaarschrift van Landgoed Het Watergat II BV te Renesse behandeld tegen een besluit van GS van 28 juli 2015 inzake het weigeren van verzoek tot aanpassing investeringssubsidie voor het project herstelmaatregelen Natura 2000 Landgoederen Watergat I en II.

Voor meer informatie over deze zaken kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften, mw. J.A. de Feijter, telefoonnummer 0118-631274 / [email protected].

Lees ook:Hoorzitting!
Lees ook:Hoorzitting pluimveebedrijf!
Lees ook:Hoorzitting Cargill!
Lees ook:Hoorzitting!
Lees ook:Hoorzitting provincie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>