Hoorzitting!

provinciehuis-zeeland

MIDDELBURG – De adviescommissie bezwaarschriften van de provincie Zeeland zal dinsdag 19 januari een zitting houden tot het horen van belanghebbenden in het provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg.

Aan de orde komen de volgende zaken:

  • om 15:00 uur wordt het bezwaarschrift van een instelling te Goes behandeld tegen een besluit van GS van 8 september 2015 inzake de vaststelling van de subsidie voor het project Educatie Regenbos met projectnummer POP.313.51108 in het kader van Provinciaal Meerjarenprogramma Landelijk Gebied.
  • om 16:00 uur wordt het bezwaarschrift van een juridisch adviesbureau te ‘s-Gravenhage namens een cliënt behandeld tegen een besluit van GS van 7 september 2015 inzake de op grond van de Wet Openbaarheid van bestuur gevraagde informatie voor zover mogelijk verstrekken t.a.v. ingekochte soft- en hardware, met inbegrip van eventuele kosten voor installatie en/of ontwikkeling in de periode 2011 t/m 16 juli 2015.

Voor meer informatie over deze zaken kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften, mw. J.A. de Feijter, telefoonnummer 0118 – 63 12 74 / [email protected].

Lees ook:Hoorzitting provincie!
Lees ook:Hoorzitting Cargill!
Lees ook:Hoorzitting pluimveebedrijf!
Lees ook:Hoorzitting adviescommissie bezwaarschriften!
Lees ook:Hoorzitting reclameborden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>