Middelburg Winterstad!

middelburg winterstad 2015

MIDDELBURG - Schaatsen met het stadhuis als decor, leuke kerstmarkten en een sfeervol winterterras. Laat u deze winter betoveren door Middelburg Winterstad!

Voor het 10e jaar op rij wordt de Markt in Middelburg van 4 december tot en met 17 januari omgetoverd tot een sprookjesachtige schaatsbaan. Dit jubileum wordt zes weken lang groots gevierd met bijzondere activiteiten. Naast schaatsen en curling zal er volopentertainment zijn voor iedereen. De schaatsbaan is elke dag geopend. Je kunt er schaatsen huren en natuurlijk ook iets warms eten of drinken.

Kerstboom

Bij een Winterstad hoort natuurlijk een flinke kerstboom. Deze schittert op de Middelburgse Markt. Vanwege de ruimte die de ijsbaan inneemt, is de kerstboom al op vrijdag 27 november geplaatst. Dit gebeurde met behulp van een hoogwerker.

Winterterras

Ieder jaar bouwen de horecagelegenheden aan het ‘Tympaanplein’ (gelegen aan de Markt) een sfeervol overdekt terras. Hier kun je vanaf 3 december tot en met 3 januari knus en warm een terrasje pakken. Er vinden regelmatig muziekoptredens plaats. Op oudjaarsavond wordt het overdekte terras gebruikt voor het jaarlijkse feest Hometown NYE: hét oud & nieuwfeest van Walcheren.

Kerstmarkt & oud-Hollandse Wintermarkt

Op vrijdag 18 december is er rondom de ijsbaan een sfeervolle kerstmarkt op de Markt in Middelburg. Struin gezellig rond tussen de cadeauartikelen van lokale Middelburgse winkeliers. Na de kerstmarkt neemt op 19 december de oud-Hollandse wintermarkt het stokje over. Hier kunt u tot en met 23 december terecht van 12.00-20.00 uur voor een groot en divers aanbod aan winter- en kerstartikelen. Met een oud-Hollands thema, dus reken op veel gezelligheid!

Sfeervol winkelen

Winkelen in Middelburg betekent ronddwalen langs verrassende winkels in een indrukwekkend monumentaal decor. Middelburg is dankzij de vele speciaalzaakjes een van de meest gevarieerde winkelsteden.

Extra koopzondagen

zondag 29 november
zondag 6 december
zondag 20 december
zondag 27 december

Van 24 december tot en met 3 januari kunt u gratis parkeren in Middelburg.

www.middelburgwinterstad.nl

Weten wat er nog meer te doen is in Middelburg? Kijk voor de dagelijkse agenda op www.uitinmiddelburg.nl.

Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Schaatstalent in Middelburg
Lees ook:Kerst2017 (3) Middelburg Winterstad
Lees ook:Vlissingse fabriek is nu ijsbaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>