Middelburg Winterstad!

middelburg winterstad 2016

MIDDELBURG - Schaatsen met het stadhuis als decor, leuke kerstmarkten en sfeervolle terrassen. Laat u deze winter betoveren door Middelburg Winterstad!

De Markt wordt van 30 november tot en met 15 januari, zoals ieder jaar, omgetoverd tot een sfeervolle ijsbaan. Naast schaatsen en curling zal er volop entertainment zijn voor iedereen. De schaatsbaan is elke dag geopend. Je kunt er schaatsen huren en natuurlijk ook iets warms eten of drinken.

Kerstboom voor stadhuis

De kerstboom wordt dit jaar op 23 november geplaatst. Omdat de opbouw van de ijsbaan al start op 25 november, moet de kerstboom daarvoor al geplaatst worden. De 12 meter hoge boom wordt na 5 december voorzien van versiering en vanaf die dag gaat ook de verlichting aan.

Winterterrassen en evenementen

Naast de sfeervolle wintertent aan het ‘Tympaanplein’ vind je dit jaar op meerdere plekken in de stad gezellige winterterrassen en blokhutten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter kun je gezellig een terrasje pakken met familie en vrienden. Op de verschillende terrassen vinden regelmatig liveoptredens plaats en kan je genieten van een hapje en drankje in winterse sfeer. Er vinden evenementen plaats, waaronder het nieuwe winterbierfestival op 16 en 17 december op het Damplein.

Kerstmarkt & Oudhollandse wintermarkt

Op 16, 17, 18 december is er rondom de ijsbaan een sfeervolle kerstmarkt op de Markt. Struin gezellig rond tussen de cadeauartikelen van lokale Middelburgse winkeliers. Van 26 tot en met 30 december is er een Oudhollandse wintermarkt met onder andere nostalgische attracties, eettentjes en entertainment.

Sfeervol winkelen

Winkelen in Middelburg betekent ronddwalen langs verrassende winkels in een indrukwekkend monumentaal decor. Tijdens Middelburg Winterstad besteden veel winkels extra aandacht aan de aankleding. Middelburg is dankzij de vele speciaalzaakjes een van de meest gevarieerde winkelsteden van Nederland. Zondag 18 december is er een extra koopzondag.

Het volledige programma is na te lezen op www.middelburgwinterstad.nl. Weten wat er nog meer te doen is in Middelburg? Kijk voor de dagelijkse agenda op www.uitinmiddelburg.nl

 

Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Geen gezellige winkels open in Goes: dit mist u
Lees ook:Kerst2017 (3) Middelburg Winterstad
Lees ook:Kerstboom weer op de Middelburgse Markt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>