Evenementen in SVRZ ´t Gasthuis!

svrz blog

MIDDELBURG – Elke maand opnieuw, het hele jaar door, worden er voor de cliënten van SVRZ ´t Gasthuis speciale activiteiten gehouden. In januari is er weer van alles te doen aan het Noordpoortplein in Middelburg Deze mogen ook bezocht worden door ouderen uit de buurt.

Donderdag 14 januari is Dorus, een artiest van grote klasse, te bewonderen via het witte doek. Dorus is de artiestennaam van Tom Manders. Vanaf 19.00 uur gaan we terug in de tijd.

Vrijdag 22 januari is er een meezingavond. De aanwezigen galmen mee met diverse meezingers, onder begeleiding van een keyboardspeler. De meezingavond begint om 19.00 uur.

In de nationale voorleesweek is er op dinsdag 26 januari een voorleesontbijt voor de cliënten. Dit is een besloten activiteit.

Woensdag 27 januari wordt de maand afgesloten met een activiteit die samen met de Stichting Welzijn Middelburg wordt georganiseerd. Met dennenappels worden vanaf 14.00 uur de mooiste winterse tafereeltjes in elkaar geknutseld. Cliënten, samen met schoolkinderen.

Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten bij de open activiteiten!

Over SVRZ ´t Gasthuis

SVRZ ’t Gasthuis heeft acht locaties en biedt daarmee zorg aan mensen met dementie, somatische klachten of het syndroom van Korsakov. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Cupcakes versieren en eten in SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>