Goes Beter Bereikbaar!

A58

Automobilisten die in de ochtendspits Goes inrijden en tijdens de avondspits de stad weer verlaten, zullen het beamen: Goes moet beter bereikbaar worden. Om het verkeer aan de Zuidkant van Goes vlot de stad in en uit te laten rijden komt er een extra aansluiting op de A58 en het Poelplein wordt gereconstrueerd.

We verwachten dat eind 2017 de eerste auto’s over de aansluiting gaan rijden. Dit jaar wordt er daarom gestart met de werkzaamheden. Het Poelplein wordt halverwege 2018 aangepakt.

De aansluiting verbetert de bereikbaarheid van Goes, voorkomt dagelijkse file tijdens de spits, maar verbetert ook de verkeersveiligheid. Bovendien biedt dit veel kansen voor het Goese bedrijfsleven. Goes zet zich hier samen met Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland, Waterschap Scheldestromen en de gemeente Borsele voor in.

Goes Beter Bereikbaar zorgt samen met het Spoorproject en de reconstructie van het kruispunt  Buys Ballotstraat/ Patijnweg voor een flinke verbetering van de verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid.

Op woensdag 3 februari zijn de notariële aktes voor de grondverwerving voor de aansluiting ondertekend. De grondverwerving is tot stand gekomen in samenwerking met het Kavelruilbureau. Deze ondertekening is een belangrijke mijlpaal in de aanloop naar de realisatie van de aansluiting. Het is één van de essentiële stappen die moet worden gezet, voordat we daadwerkelijk de aansluiting kunnen gaan realiseren.

Meer weten over het Kavelruilbereau? Bekijk hier het filmpje over hun werk.

Lees ook:Bestemmingsplan afslag A58!
Lees ook:Nieuwe aansluiting A58!
Lees ook:Projecten Goes!
Lees ook:Aansluiting A58 bij Goes!
Lees ook:Werkzaamheden A58!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>