Mengvormen Horeca en Detailhandel!

restaurant

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen doet mee aan de pilot ‘Mengvormen Horeca en Detailhandel’.

Vlissingen doet samen met de Zeeuwse gemeenten Middelburg, Goes, Schouwen-Duiveland en Sluis mee aan de pilot van de Vereniging Nederlandse gemeenten. De proef loopt van 1 april 2016 tot 31 maart 2017.

Mengvorm

Een drankje nuttigen in de modezaak of koffiebonen kopen in een koffie & thee lunchroom. Tegenwoordig zijn er steeds vaker mengvormen van detailhandel en horeca in de binnensteden. Omdat er steeds meer mengvormen tussen winkels en horeca ontstaan, is de vraag welke mengvormen binnen een te wijzigen Drank- en Horecawet passen (en welke niet).
De beste manier om dat te ondervinden is een proef met mengconcepten in de praktijk en goed nagaan wat dit voor effecten heeft (zowel positief als negatief). Het doel van de proef is om input te krijgen voor een eventuele aanpassing van de Drank- en Horecawet (in 2017). Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat door deze mengvormen een bezoek aan de Vlissingse binnenstad leuker wordt.

Informatiebijeenkomsten voor ondernemers

Om ondernemers goed te kunnen informeren over deze proef, worden op woensdag 16 maart 2016 twee bijeenkomsten georganiseerd in Café de Concurrent, Bellamypark 22 in Vlissingen. Ondernemers hebben via de VOC en de Horeca Vlissingen een uitnodiging ontvangen.

Er worden twee bijeenkomsten georganiseerd. Ondernemers kunnen zelf kiezen welke zij bijwonen:

  • Woensdag 16 maart, 16.00-17.00 uur;
  • Woensdag 16 maart, 19.30-21.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Pouwer, bereikbaar via telefoonnummer (0118) 48 74 93 of e-mail [email protected].

Lees ook:Pilot Mengvormen Horeca en Detailhandel!
Lees ook:Proef mengvormen winkel/horeca!
Lees ook:Proef ruimere openingstijden horeca!
Lees ook:Gewijzigde Drank- en Horecawet!
Lees ook:Informatieavond proef verruiming openingstijden horeca!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>