Gewijzigde Drank- en Horecawet!

biertappen
GOES – De Drank- en Horecawet is sinds 1 januari van dit jaar gewijzigd en daarom is er een bijeenkomst in Goes op woensdag 27 maart.

Hier krijgt u de gelegenheid om ideeën en vragen over de nieuwe wet kenbaar te maken. Ook wordt u geïnformeerd over de wijzigingen in de wet en de beleidskeuzes die de gemeente nog moet maken.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het stadskantoor van Goes. Alle ondernemers uit de gemeente Goes die alcohol verkopen zijn uitgenodigd. De doelgroepen zijn horeca, paracommerciële instellingen en overige alcoholverkooppunten, zoals supermarkten, slijterijen, detailhandel, snackbars, etc.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 uur welkom door de burgemeester

19:10 uur korte introductie alcoholmatiging in Zeeland

19:20 uur toelichting op de gewijzigde Drank- en Horecawet

19:50 uur vragen

20:00 uur wat verwacht u van de gemeente?

20:15 uur wat gaat u zelf doen?

20:30 uur afsluiting door de burgemeester

20:40 uur napraten

21:00 uur einde

Ben u geïnteresseerd? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin uw naam, het bedrijf of één van uw bedrijven namens wie u komt en geef het aantal personen op. Als u al een vraag heeft voor de bijeenkomst, dan kunt u deze alvast stellen in het e-mailbericht.

Kijk voor meer informatie op de websites van de Voedsel en Waren Autoriteit www.handhavingdhw.nl, het Nederlands instituut voor Alcohol Preventie www.stap.nl en Bureau Horeca Bijzondere Wetten www.bhbw.nl.

Lees ook:Alcohol taboe voor jongeren!
Lees ook:Controle drankjeugd!
Lees ook:Mengvormen Horeca en Detailhandel!
Lees ook:Onder de 16 alcohol? Dat kan uw kind duur komen te staan!
Lees ook:Proef mengvormen winkel/horeca!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>