Gastcollege UCR in Veere: aftrap van nieuwe samenwerking!

veere logo blog

VEERE – Dr. Achim Seiffarth, docent aan University College Roosevelt, geeft dinsdag 29 maart en gastcollege Public Speaking verzorgen in de historische Vierschaar van Museum Veere. Het gastcollege is de aftrap van een reeks evenementen die in het najaar zal plaatsvinden in het kader van een nieuwe samenwerking tussen UCR en gemeente Veere.

Een bijzonder gastcollege

Het gastcollege Public Speaking is onderdeel van het vak Rhetoric and Argumentation, waar momenteel 25 studenten aan deelnemen. De les vindt plaats van 11.15 tot 12.45, en nieuwsgierigen kunnen,  net als vroeger, via de zijluiken van de Vierschaar meekijken en luisteren. Dit is de eerste keer dat een college van UCR in Veere plaatsvindt.

De aftrap

Het gastcollege is de aftrap van een reeks evenementen die in het najaar zal plaatsvinden in het kader van een nieuwe samenwerking tussen UCR en gemeente Veere. In het verschiet liggen ook nog een Summer School, een multidisciplinaire manifestatie en verschillende lezingen en lessen. De samenwerking tussen UCR en de gemeente Veere ligt in het verlengde van de nieuwe richting Art & Design Practicevan UCR. De nieuwe vakken binnen deze richting onderzoeken de verbindingen tussen kunst, design en wetenschap, en zullen actief aansluiting zoeken bij de gemeente Veere.

Lees ook:Nieuwe welkomstborden voor Veere en de dorpen!
Lees ook:Doorstart Ondernemersmanager gemeente Veere!
Lees ook:Porthos
Lees ook:Veere sluit aan bij samenwerking belastingen!
Lees ook:Vlissingse burgemeester Roep terug naar school!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>