Adviesraad over AZC Baskensburg!

mond

 VLISSINGEN – Er is donderdag 12 mei een adviesraad in het stadhuis van Vlissingen, met als onderwerp de komst van een AZC op de sportvelden van Baskensburg. Deze bijeenkomst van de gemeenteraad begint om 19.30 uur.

Het college van B&W heeft op 12 april besloten de sportvelden Baskensburg aan te wijzen voor het opvangen van 300 asielzoekers voor een periode van 5 jaar.

Proces

Tijdens de adviesraad lichten de verschillende politieke partijen hun wensen en bedenkingen toe. De raad gaat niet in debat over het onderwerp en neemt ook geen raadsbesluit. Daarna neemt het college van B&W een definitief besluit.

Inspreken

Net als iedere adviesraad kan er ingesproken worden over het onderwerp. Als u wilt inspreken, dan dient u zich op 12 mei 2016 vóór 12.00 uur aan te melden via e-mail [email protected].

Bijwonen

Voor het bijwonen van deze adviesraad is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als u hierbij aanwezig wilt zijn, moet u zich daarom van tevoren aanmelden. Dit kan tot 12.00 uur op 10 mei 2016 via e-mail [email protected], onder vermelding van naam en adres. Bij de ingang wordt naar uw legitimatiebewijs gevraagd.

Zie voor meer informatie de pagina AZC Baskensburg.

Lees ook:Omwonenden geinformeerd over komst asielzoekers Vlissingen!
Lees ook:Weer asielzoekers in Vlissingen!
Lees ook:Bijeenkomst Cultuur & bezuinigingen!
Lees ook:Asielzoekerscentrum Vlissingse Baskenburg komt er!
Lees ook:Vacatures Adviesraad Sociaal Domein Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>