Gastvrij parkeren!

TERNEUZEN - Terneuzense ondernemers zijn op dinsdag 12 juli van harte welkom om tijdens een informatieavond mee te praten over het nieuwe parkeerbeleid in de binnenstad van Terneuzen. De informatieavond start om 19.30 uur in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen.

Onder leiding van een extern bureau is een werkgroep gestart om de mogelijkheden en belemmeringen te inventariseren. De werkgroep heeft inmiddels twee scenario’s voor een nieuw parkeerbeleid uitgewerkt. We willen deze graag met u bespreken.

Aanmelden
Om te weten op hoeveel aanwezigen we kunnen rekenen, vragen we u om zich aan te melden. Dit kan via e-mail [email protected] of via telefoonnummer 14 0115. Vermeld uw naam en adres erbij.

Informatieavond bewoners
Op woensdag 6 juli was er een informatiebijeenkomst voor de bewoners van de binnenstad. Ook met hen zijn de plannen besproken.

Lees ook:Informatieavond OV Tholen!
Lees ook:Gratis parkeren!
Lees ook:Gratis parkeren
Lees ook:Internet buitengebied
Lees ook:1 april gratis parkeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>