Westkapelle laat je horen!

westkapelle

WESTKAPELLE - Diverse Westkappelse verenigingen laten zich woensdag 20 juli zich van hun beste kant zien en horen. De KNRM, de Hengelsportvereniging en de Westkappelse muziekvereniging Oefening Kweekt Kunst (OKK) bieden u vanaf 13.00 uur een leuke middag aan.

OKK verzorgt ‘s middags op de Markt diverse activiteiten. Kinderen kunnen zich hier vermaken met diverse spelletjes, de carrousel en met het knutselen van een eigen muziekinstrument. En wie durft, mag meedoen aan de workshop muziek maken! Deze middag heeft u de gelegenheid om diverse muziek instrumenten uit te proberen. Ook is er een kleedjesmarkt en worden en heerlijke wafels en smouters verkocht. Dit alles onder het genot van muziek van de dweilband.

Ondertussen versieren zeer bijzondere en enorm grote vliegers de lucht. Van 13.00 uur tot 17.00 uur staat het reddingsbotenhuis van de KNRM op de dijk open met een maritieme markt. Scheepsmodelbouw vereniging Vlissingen geeft er een show met modelbouw schepen en misschien mag u zelf ook eens proberen te sturen. Wanneer het mogelijk is kunt u meevaren met de Uly, de reddingsboot.

De Westkappelse Hengelsportvereniging geeft diverse demonstraties  vis-technieken op het strand bij het ‘Grote hoofd’, de golfbreker onder aan het KNRM gebouw. Kinderen kunnen onder andere meedoen met het krabben vissen. Van oudsher gaan Westkappelaars zelf mossels halen uit zee, zo ook vandaag. Heeft u ooit al eens een visje of mossel zo uit de zee geproefd? Verser kan niet! Grijp deze middag uw kans: kijk, proef en geniet!

Van 13.00 tot 17.00 uur kan je ook je eigen vlieger maken in de tuin van het Polderhuis museum en kan je er ook ‘spele bie opoe’. Beklim vandaag ook de vuurtoren, die geopend is vanaf 11.00 uur. U wordt beloond met een prachtig uitzicht over het eiland Walcheren! Ook molen De Noorman is te bezoeken.

U hoeft niet naar huis voor het avondeten, want de barbecue start vanaf 17.00 uur op de Markt. Aansluitend, van 18.30 tot 21.30 uur, is het dorp van de Wielerstichting. Zij organiseren dan de jaarlijkse Stratenloop en Wielerronde!

Lees ook:Diekersdag
Lees ook:De muziekwedstrijd!
Lees ook:Leuke Dingen Doen Middag bij het Polderhuis
Lees ook:Zee en Dijk Dag
Lees ook:Zeeuwse Kunst en Folklore Dag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>