Workshop ‘Communicatie en Social Media’!

smartphone

KAPELLE - Voor vrijwilligersorganisaties is het belangrijk om zichtbaar te zijn binnen de leefomgeving en naar de eigen achterban. Hoe zichtbaar bent u? Hoe communiceert u met uw omgeving? Laat u hierover inspireren tijdens de workshop ‘communicatie en social media’ op woensdag 9 november 2016. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30-21.30 uur in het Heer Hendrikhuis in ’s-Heer Hendrikskinderen.

Gebruikt uw organisatie Facebook om de ledenvergadering aan te kondigen? Communiceert u via Twitter de uitslagen van een wedstrijd? Of communiceert u via een clubblad of website? Welke vorm van communicatie kan uw organisatie nou juist het beste inzetten en hoe dan? Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in hoe communicatie en social media is in te zetten en hoe dit kan dienen als visitekaartje voor uw organisatie.

Inschrijven kan tot 4 november 2016 via www.kapelle.nl/cursusaanbod. Kosten voor deelname zijn € 7,50 per persoon.

Lees ook:Tevreden over communicatie Terneuzen!
Lees ook:Social media steeds belangrijker voor politie!
Lees ook:Communicatie Kapelle onder de loep!
Lees ook:Themabijeenkomst Dichterbij de media!
Lees ook:Onderzoek naar inzet social media!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>