Computercursus ‘Digisterker’ in de Bibliotheek!

 

VLISSINGEN – De nieuwe computercursus Digisterker start deze maand in de Bibliotheek. Hierin leren deelnemers omgaan met de elektronische dienstverlening van de overheid. Het gaat om zaken als het online aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of informatieaanvragen over de opbouw van de AOW. Deelname is gratis.

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en wordt in de Bibliotheek gegeven door gecertificeerde docenten. Stap-voor-stap behandelen ze verschillende onderwerpen over de digitale overheid. Er is veel ruimte voor persoonlijke uitleg en vragen. Deelnemers ontvangen een uitgebreid werkboek en na afloop een certificaat. Tijdens de cursus gaat men ook zelf oefenen. Het is belangrijk dat de deelnemers al enigszins bekend zijn met de computer. Wie dat niet is, wordt aangeraden eerst de basisinternetcursus Klik & Tik te volgen in de Bibliotheek.  

Cursusdata

De cursusdagen vinden plaats op maandag of vrijdag van 10.00 – 12.00 uur.

·         Maandag: 14, 21 en 28 november en 5 december 2016

·         Vrijdag: 18 en 25 november en 2 en 9 december 2016

Kijk voor meer info en aanmelden opwww.bibliotheekvlissingen.nl/digisterker.

Lees ook:Computercursus Digisterker bij Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Cursus omgaan met de digitale overheid!
Lees ook:Digisterker: werken met de digitale overheid!
Lees ook:Digisterker: werken met de digitale overheid
Lees ook:Omgaan met digitale overheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>