Lentefair SVRZ ´t Gasthuis

lentefair 2017

MIDDELBURG – Bij SVRZ ‘t Gasthuis is  zaterdag 8 april van 10.30 uur tot en met 16.00 uur een lentefair . Deze fair staat vol met leuke Zeeuwse streekproducten, sieraden en cadeau-artikelen. Daarnaast treedt Ed Citroen op en is er een loterij.

Het evenement zal plaats vinden in het restaurant en de hal van SVRZ ’t Gasthuis. De lentefair is voor iedereen gratis toegankelijk. We zien u graag terug op de lentefair op zaterdag 8 april. Over SVRZ SVRZ ´t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, een netwerk van kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van geriatrische revalidatie tot ZorgThuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kerstfair SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Kerstliederen zingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>