Inspraaktraject Parkeerbeleid

parkeren auto's

ZIERIKZEE – De gemeente Schouwen-Duiveland heeft onlangs de “Concept Parkeervisie Schouwen-Duiveland 2016-2020” vastgesteld. Een woordvoerder: “In dit document geven wij een beschrijving van de parkeerproblematiek zoals deze bij ons bekend is, en hoe wij beter kunnen aansluiten bij uw wensen.

Wij hebben, voorafgaand aan de nu beginnende inspraakprocedure, al gesproken met enkele van uw georganiseerde vertegenwoordigers zoals ondernemersverenigingen en dorpsraden.

Wij nodigen u van harte uit om aan te schuiven bij één van de door ons geplande informatie-/inloopavonden in Zierikzee (18 en 25 april april), Renesse (19 april) of Haamstede (20 april). Daarbij krijgt u, na een inleiding op hoofdpunten, de gelegenheid om vragen te stellen, en om in kleine groepjes onze voorstellen te bediscussiëren. Wij helpen u daarbij om uw voorkeuren duidelijk te maken of uw standpunten duidelijk te maken. Dit helpt u om eventuele wensen en voorstellen kenbaar te maken, en het helpt ons om te komen tot een parkeerbeleid dat past bij Schouwen-Duiveland.

Het formele inspraaktraject eindigt op 8 mei 2017. Tot die tijd bent u in de gelegenheid om zienswijzen in te dienen naar aanleiding van dit beleidsstuk.

De volledige nota kunt u downloaden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rien Heutink, beleidsmedewerker, telefoon (0111) 452 427.”

 

Lees ook:Inspraakavond afvalinzameling
Lees ook:Enquête afvalinzameling!
Lees ook:Website erfgoedplatform
Lees ook:Ikhebeenband.nl
Lees ook:Beleidregels terrassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>