Nieuwbouw scholen Oost-Souburg

bouwvakker

OOST-SOUBURG – De toezichthouder Provincie Zeeland en de Artikel-12 inspecteur zijn in principe akkoord met het door de gemeenteraad genomen besluit om voor de scholen De Tweemaster/Kameleon en De Burcht-Rietheim in Oost-Souburg nieuwbouw te realiseren.

Besluit

Op 23 februari 2017 besloot de gemeenteraad tot nieuwbouw voor de beide scholen op de huidige hoofdlocaties aan de J. de Priesterstraat en de Van Visvlietstraat. Het bewegingsonderwijs komt in de tussengelegen Braamstraat. Voor dit besluit is nu door de toezichthouders akkoord gegeven. Voorwaarde daarbij is dat de ingeboekte bezuinigingen in het cluster Educatie ook daadwerkelijk gehaald worden.

Vervolg

Het formele goedkeuringsbesluit wordt op korte termijn door de Provincie Zeeland genomen, waarna de scholen definitief plannen kunnen maken hoe de nieuwe gebouwen eruit moeten gaan zien. De gemeente gaat op korte termijn met bewoners en gebruikers van de locaties in gesprek over de te nemen vervolgstappen.

Lees ook:Nieuwbouw scholen Oost-Souburg
Lees ook:Nieuwbouw voor scholen in Oost-Souburg!
Lees ook:Onderzoek Middelburgse schouwburg wijst renovatie uit!
Lees ook:Snelle kap gevaarlijke bomen
Lees ook:Werkzaamheden rotonde Schroeweg Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>