Burendag

KAPELLE – Douwe Egberts en het Oranje Fonds houden 23 september Burendag. Als buurt kun je tot 18 augustus een aanvraag indienen tot max. € 400,– bij het Oranje Fonds voor jullie Burendagplan. Let op! op=op. Inschrijven en de voorwaarden op www.burendag.nl. Inmiddels hebben zich in de gemeente Kapelle al twee buurten aangemeld.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Lees ook:Burendag bij SVRZ locaties!
Lees ook:Veel Middelburgers vieren Burendag!
Lees ook:Nog 4 ton beschikbaar voor Burendag!
Lees ook:Hulst koploper met Zeeuwse Burendag-plannen!
Lees ook:Activiteiten Burendag Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>