Tijd voor Max in Middelburg onzeker

MIDDELBURG – Het is onzeker of de uitzendingen van het MAX-televisieprogramma Tijd voor Max in Middelburg van 25 tot en met 29 september doorgaan. Aan het begin van het seizoen is het programma te zien op buitenlocaties in ons land. Vanwege het slechte weer zijn de shows vanauit Den Bosch aan het einde van deze werkweek geannuleerd en naar de droge studio verplaatst. Komende week zijn de programma’s ook weer als vanouds in de tv-studio en het is nog maar de vraag of Zeeland droog genoeg zal zijn voor MAX.

Lees ook:Vlissingse Studio KIS doet mee aan televisie make-over!
Lees ook:Spullen weg uit Vlissings huis: Inbreker is mogelijk bewoner!?!
Lees ook:Studio KIS doet mee aan openingsshow 2e Playing For Culture festival!
Lees ook:Cinema Middelburg: Eenmalige vertoning van Berberian Sound Studio!
Lees ook:Middelburg op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>