Middelburg Winterstad

middelburg winterstad 2016

MIDDELBURG - Het programma van Middelburg Winterstad krijgt steeds meer vorm. Er zijn plannen om zowel op de Markt, Plein 1940 als op het Damplein activiteiten te organiseren.

Vorige week vond er weer een overleg plaats met ondernemers en organisatoren van Middelburg Winterstad. In dit overleg is besproken welke activiteiten waar zullen gaan plaatsvinden.

Zo komt er op de Markt weer een ijsbaan met allerlei activiteiten, zijn er op Plein 1940 plannen voor onder andere een slidebaan en wordt op het Damplein onder meer het winterbierfestival en ook iets voor wijnliefhebbers georganiseerd.

Er zijn ook plannen voor een kerstvlooienmarkt en een Middeleeuwse markt. Vooral voor die laatste worden nog deelnemers gezocht.

Meedoen

Wil je ook nog iets organiseren of meedoen met activiteiten in die periode, zoek dan contact met de organisatoren die al iets ondernemen. Wellicht dat je met hun activiteit (en vergunning) kunt meeliften.

Voor Plein 1940 & Markt: Patrick Gabriëlse van Zeeland houdt van schaatsen, [email protected]
Voor Damplein: Koen Funk van biercafé de Vliegende Hollander [email protected]

Wie een winterterras wil op de genoemde pleinen (Plein 1940, Damplein, Pottenmarkt en Markt) dient dit vooraf te melden bij de gemeente ([email protected]). Zij toetst of het voldoet aan het gewenste (en besproken) kwaliteitsniveau.

Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Evaluatie Winterstad
Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Middelburg Winterstad succesvol?
Lees ook:Kerst2017 (3) Middelburg Winterstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>