Cinekidkinderfilmfestival tijdens herfstvakantie

MIDDELBURG – Vier de herfstvakantie met het Cinekidkinderfilmfestival bij Cinema Middelburg.

dagelijks leuke bijzondere Europese kinderfilms   

  • Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar
  • Nederlands gesproken of Nederlands ondertiteld
  • € 6 entree, óók voor mama’s, papa’s, oma’s en opa’s!
  • met gratis limonade, een kleurplaat en ballonnen
Ted Sieger’s Molly Monster

Matthias Bruhn, Michael Ekblad, Ted Sieger / Duitsland, Zwitserland, Zweden, 2015
72 min / 4+
Ondertitels: Engels
Nederlands ingesproken

Molly Monster wil er dolgraag bij zijn als haar nieuwe zusje of broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Maar dat gebeurt ver weg, achter de Wilde Heuvels. En hoe kan ze haar beste vriend Edison aan zijn verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Zo begint Molly’s avontuurlijke reis in deze fantasierijke en vrolijke animatiefilm voor de kleintjes.

Reserveer hier > 

De kleine grijze tractor en de dansende geit

Cinekid Leeuw Publieksprijs Beste Kinderfilm 2016
Peder Hamdahl Næss / Noorwegen, 2016
72 min / 5+
Nederlands gesproken

In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Een zomer om nooit te vergeten, met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en niet te vergeten de levende tractor Fergie. Iedereen kijkt vol spanning uit naar de jaarmarkt, altijd een groot feest waar je allerlei prijzen kunt winnen. Gavin en zijn vrienden binden de strijd aan met de sluwe buurvrouw Hilde, die hen voortdurend dwarszit.

Reserveer hier > 

De Geheime Club van Soepstad
Margus Paju / Estland, Finland / 2015
105 min / 8+ / Nederlands ondertiteld

Een stadsfeest verandert in chaos als er een gevaarlijk gif verspreid wordt waardoor volwassenen zich gaan gedragen als kinderen. De 10-jarige Mari en haar vrienden hebben 48 uur om de oplossing van het raadsel te vinden. Een opwindend avontuur vol spanning, humor en verrassingen.

Reserveer hier > 

Paw: de reddingshond
Robert-Adrian Pejo / Hongarije / 2015
92 min / 8+ / Nederlands ondertiteld

De jonge herdershond Paw heeft een geweldige speurneus. Samen met zijn baas schiet hij te hulp als er bij branden of andere rampen mensen gered moeten worden. Zijn grootste heldendaad verricht hij bij een aardbeving. Iedereen heeft de moed al opgegeven, maar Paw niet. Losjes gebaseerd  op een waargebeurd verhaal.

Reserveer hier > 

The invisible Boy
Gabriele Salvatores / Italie, Frankrijk / 2014
120 min / 10+ / Nederlands ondertiteld

De 13-jarige Michele is verliefd op Stella, maar zij ziet  hem niet staan. Dan ontdekt hij dat een Chinees superheldenpak hem écht onzichtbaar kan maken.  Zo rolt hij in een ongelooflijk avontuur met gevaarlijke tegenstanders. Zal Stella hem nu wel opmerken?

Reserveer hier > 

Lees ook:Spaanse komedie Truman bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Klassieker Eraserhead bij Cinema Middelburg
Lees ook:Loveless bij Cinema Middelburg
Lees ook:A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Gewond na ongeval met tractor!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>