Eu-subsidie voor plattelandsontwikkeling en bevorderen leefbaarheid

eurobiljetten

SLUISKIL - Binnenkort wordt er weer Europese subsidie beschikbaar gesteld voor projecten

die een bijdrage leveren aan de vitalisering van het platteland (POP3-LEADER).
Daarom organiseert de Lokale Actie Groep Zeeuws Vlaanderen een informatieavond op dinsdag 14 november van 19.00 tot 21.30 uur in ‘t Meulengat in Sluiskil.

Tijdens de avond krijgen organisaties, bestuurders, ondernemers en particulieren informatie over de mogelijkheid om een project te realiseren met behulp van Europese subsidie. Heeft u ideeën of wilt u meer weten over deze subsidie? U bent van harte welkom!

Subsidie Zeeuws-Vlaanderen 
Voor Zeeuws-Vlaanderen is € 1.000.000 beschikbaar afkomstig van de Europese Unie. De subsidies zijn bedoeld voor plattelandsontwikkeling en het bevorderen van de leefbaarheid. Om in aanmerking te komen voor subsidie is het van belang dat de plannen te maken hebben met een van de thema’s uit de Lokale
Ontwikkelingsstrategie. Deze thema’s zijn: ‘(landbouw)producten uit Zeeuws-Vlaanderen’, ‘lerend werken’ en ‘zorg voor de streek’. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan tot 8 november 2017 via https://www.formdesk.com/provinciezeeland/lag14112017.

Lees ook:LEADER subsidie!
Lees ook:Subsidieregeling energiebesparende maatregelen woning!
Lees ook:720.000 euro voor visserijgebieden!
Lees ook:2e Krimpcafé Zeeland!
Lees ook:Europese subsidie voor aanpak jeugdwerkloosheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>