Sinterklaasspecial (11): PLUS Corbijn en bagageservice Zeeland helpen Sint op Centerparcs Kempervennen!

WESTERHOVEN – “Een professionele operatie van vakmensen”, roemt Sinterklaas. “PLUS Corbijn en Bagageservice Zeeland uit Vrouwenpolder hebben ervoor gezorgd dat alle Sinterklaas- en andere vakantiespullen van de Familie Van der Voort netjes en op tijd zijn gearriveerd bij Centerparcs De Kempervennen Westerhoven.

De Familie Van der Voort viert daar elk jaar vakantie. Iedere keer met een thema en nu gaan ze rond 5 december, dus is het thema ‘Sinterklaas.’ Daar hoort natuurlijk van alles bij. Sinterklaaslekkernijen, maar ook hooi en wortels voor het paard van de Sint. En allerlei andere producten. De medewerkers van PLUS Corbijn zijn secuur en creatief bezig geweest met alle spullen bij elkaar zoeken en inpakken. Zelfs 2 prachtige plantenstukken hebben ze keurig verzorgd. Daarna is Jan Geldof van Bagageservice Zeeland alles komen ophalen. En heeft het naar De Kempervennen gebracht. En zo is het sinterklaasfeest van de vakantie vierende familie geslaagd!

Lees ook:Vakantieplezier dankzij PLUS Corbijn Vrouwenpolder en Bagageservice Zeeland!
Lees ook:Wat een streken (5): opgefrist Centerparcs Kempervennen
Lees ook:Hallo Brabantse Kempen…..(5): In de natuur bij Centerparcs Kempervennen!
Lees ook:Vaarvakantie WVO Zorg (7 en slot): Volgend jaar weer?!?
Lees ook:Het zijn nog net geen Japanners!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>