Sportcongres ‘Veranderingen in de sport’!

hardlopen
VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen houdt donderdag 18 april samen met Sportraad Vlissingen het vijfde sportcongres. De avond wordt gehouden in het stadhuis en begint om 19.00 uur. Het thema is ‘Veranderingen in de sport’. De avond wordt rond 22.30 uur afgesloten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma

Wethouder Marin de Zwarte zal een toelichting geven op de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport in Vlissingen. Gevolgd door een presentatie van E-birds waarin wordt uitgelegd wat social media kan betekenen voor een sportvereniging. Daarna kan iedere deelnemer plaats nemen aan de tafel van de workshop van zijn of haar keuze. De workshops waaruit gekozen kan worden zijn ‘Sportsubsidies een kans voor elke vereniging!’, ‘Nieuwe doelgroepen binnen uw sportorganisatie?’, ‘Inzicht in de techniek en werking van diverse social media platformen’ en ‘Met de BobSport-campagne kunnen sportclubs een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid’.

Aanmelden

Iedereen die betrokken is bij een sportieve organisatie in Vlissingen kan zich aanmelden voor het sportcongres. Ga naar www.vlissingen.nl/sport en vul het formulier in. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 12 april.

Lees ook:Workshop ‘Communicatie en Social Media’!
Lees ook:Sluis op zoek naar bijzondere sporters!
Lees ook:Bedrijven snappen Sociale Media niet!
Lees ook:1.000 euro winnen voor uw vereniging of club? Doe mee aan de Wecycle actie
Lees ook:Vlissings Wecycle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>