Vlissings Wecycle

VLISSINGEN – Gemeente Vlissingen doet ook weer mee aan de Wecycle-inleveractie! Als u uw afgedankte, kleine elektrische apparaten en spaarlampen inlevert bij de Milieustraat, kunt u vanaf 21 april sparen voor een Vlissings goed doel. Welk doel dat wordt, hangt van u af!

Aanmelden goed doel

U kunt een Vlissingse vereniging, club of goed doel vóór 14 april aanmelden via e-mail [email protected]. Onder vermelding van ‘Wecycle-actie’ en voorzien van een goede motivatie. Het doel dat we uiteindelijk kiezen, maakt kans op een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle!

Zie voor meer informatie de pagina Wecycle inleveractie 2018.

Lees ook:1.000 euro winnen voor uw vereniging of club? Doe mee aan de Wecycle actie
Lees ook:Wecycle-inleveractie!
Lees ook:Lever uw kleine, elektrische apparaten in bij de Milieustraat voor Basketbalvereniging Marathon
Lees ook:Elektrische apparaten inleveren
Lees ook:Lever elektrische apparaten in bij milieustraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>