Wandelnetwerk!

SPUI – Begint u als het woord wandelen valt niet spontaan te zweten, steunen en te zuchten? Dan is de onderstaande tip wellicht echt iets voor u. Het wandelnetwerk “Langs linies en kreken“ in Oost Zeeuws Vlaanderen is eerder deze maand officieel geopend. Voor het beheer van dit wandelnetwerk is Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ) op zoek naar vrijwilligers die o.a. de bewegwijzering willen controleren.

Zo zoekt SLZ bijvoorbeeld actieve wandelaars of bewoners uit de omgeving die een gedeelte van de route met enige regelmaat willen controleren. Denk hierbij aan het doorgeven van onregelmatigheden zoals overhangende takken op het pad, routepaal kapot of verdwenen, enz.

Startavond

Iedereen die interesse heeft en wil meehelpen met het controleren en onderhouden van dit wandelnetwerk is welkom op de informatieve startavond op donderdag 24 april, aanvang 19.30 uur in het dorpshuis “de 3 gehuchten” in Spui.

Op deze startavond wordt ingegaan op de aanpak van het beheer en kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe controleurs. Wie gaat het coördinatorschap van de deelgebieden op zich nemen? Er wordt toegelicht welke taken er zijn, hoe je kunt meedoen, wat je kunt verwachten. Tevens kun je je aanmelden om vrijwilliger te worden. Tijdens de avond kunnen tussen de coördinatoren en de vrijwilligers afspraken gemaakt worden voor het komende seizoen.

Aanmelden

Toegang is voor iedereen, vrijblijvend en gratis. In verband met de capaciteit graag even van tevoren aanmelden bij SLZ: [email protected] of telefoon: 0113 – 23 09 36

Lees ook:Subsidieaanvraag wandelnetwerk Tholen deel 2 goedgekeurd
Lees ook:Wandelnetwerk Walcheren!
Lees ook:Opening Wandelnetwerk Schouwen-Duiveland!
Lees ook:De paden op, de klei over, de natuur in!
Lees ook:Wandelgebied geopend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>