Zeeland Special (2): Lekker kamperen bij kleinschalige Camping Innerduyn!

BIGGEKERKE – De echte kampeerders weten het allang: Mei leent zich bij uitstek om te gaan kamperen. Dankzij de meivakantie in ons land, het dikwijls betere zonnige weer en de rust en de ruimte in ons prachtige Zeeland. Dus zijn er ook nu weer velen die hun caravan, camper of tent een plek op de camping hebben gegeven. En als ik een mooie tip aan de toeristen mag geven: Ga eens genieten op de kleinschalige camping Innerduyn in Biggekerke. En niet alleen deze maand is het er fijn, ook de rest van het seizoen, waaronder de zomer is het er prima vertoeven.

Piet en Addy Lampert hebben 25 goed verzorgde kampeerplaatsen en bieden een mooie camping aan op een uitstekende locatie vlakbij duinen, strand en zee. Ruime plaatsen, gebruik van WIFI, uitstekende schone sanitaire voorzieningen, een recreatieruimte van veel gemakken voorzien en in overleg is er heel wat mogelijk.

Honden zijn toegestaan en u bent snel met uw viervoeter in gebieden waar ze kunnen worden uitgelaten. En waar u ook nog eens geniet van het mooie landschap.

Uitzicht

Dat landschap beleeft u al vanaf de rand van de camping. Met uitzicht over de akkers en u ziet wat er groeit en bloeit. Zo raakt u geheel in vakantiestemming betrokken bij het agrarische leven in dit deel van Zeeland. U wandelt de camping af en snel staat u in de duinen en niet veel later loopt u al over het zuid-westelijk gelegen strand tussen Zoutelande en Dishoek. Dat is genieten! Bij mooi weer lekker liggen op het strand, of zwemmen in de Noordzee. En dan ook nog eens genieten van de vaak enorme zeeschepen die vlakbij langsvaren. In de omgeving is een rijke natuur met uitnodigende landwegen en avontuurlijke wandelpaden. Er zijn diverse natuurgebieden. Innerduyn neemt ook deel aan Bunkerroute Valkenisse-Koudekerke

De dorpen zijn een aanrader. Neem eens een kijkje in bijvoorbeeld Biggekerke, Aagtekerke, Koudekerke of Meliskerke. En wilt u zich echt een toerist voelen dan zijn Zoutelande, Veere, Domburg en Westkapelle niet te missen. De leuke stadjes Vlissingen en Middelburg zijn ook in de buurt.

Er is vlakbij een busverbinding en wilt u de omgeving verkennen op de fiets, dan is dat zeker een aanrader. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie fietstocht te maken.

Comfortabel verblijf

Op camping Innerduyn geniet u van een comfortabel verblijf.

  • Plaatsen zijn 150 - 200 vierkante meter
  • Modern Sanitair
  • Autovrij voor uw rust en veiligheid
  • Gratis WIFI netwerk.
  • Digitale TV(Digitenne) is te huur.
  • Supermarkt op 5 minuten loopafstand
  • Huisdieren welkom

Innerduyn is een unieke plek voor een heerlijk ontspannende korte of langere vakantie.
Ideaal voor tweepersoonshuishoudens.

Foto’s: Familie Lampert

Camping Innerduyn

Valkenisseweg 54

4373 RW BIGGEKERKE

Telefoon: 0118-561236

Email: [email protected]

 

Lees ook:Decemberspecial (1): Aan de wandel!
Lees ook:Doe eens een rondje Walcheren…..
Lees ook:Zeeland Special (3): Minicampings nemen deel aan Bunkerroute Valkenisse-Koudekerke
Lees ook:Hoorzitting over reclame Camping Duin en Strand Scharendijke!
Lees ook:Zomer tip (6): Dagje naar het Zeeuwse strand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>