Kedi in Cinema Middelburg

MIDDELBURG –  Kedi is  vanaf donderdag 7 september om 15.30 uur te zien in Cinema Middelburg.

Honderdduizenden Turkse katten bewegen zich vrij door de straten van Istanboel. Al duizenden jaren wandelen ze in en uit de levens van mensen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo kleurrijk maken. De katten van Istanboel zijn niemands eigendom. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen die ze zelf uitkiezen om hen te adopteren. In Istanboel zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven.

Documentaire, duur: 79 minuten, Turks gesproken, Nederlands ondertiteld

Koop hier een e-ticket > https://youtu.be/lKq7UqplcL8

Louise en hiver  

Wonderschone feel-good animatiefilm waarin Louise als een soort bejaarde Robinson Crusoe een winterseizoen doorbrengt op een strand in Bretagne.

Elk jaar brengt Louise hier haar zomer door tussen de gezinnen en spelende kinderen. Zoals een oude dame betaamt, moppert ze af en toe wat in zichzelf over de drukte op het strand. Dan mist ze het laatste boemeltje van het seizoen en is ze ineens de enige overgebleven mens in het stadje.

Duur: 75 minuten, Frans gesproken, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 8 september om 15.00 uur.

Koop hier een e-ticket >

Certain Women   

Certain Women’ vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Duur: 107 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vanaf vrijdag 8 september om 19.00 uur.

Koop hier een e-ticket >

Nieuw vanaf 1 september:

Picl


Cinema Middelburg, maar dan thuis

Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Through the Wall in Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:Ascent bij Cinema Middelburg
Lees ook:L’ Amant Double bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>