Tegel door raam PVV’er!

SLUISKIL – Door het raam van PVV-kandidaat Caroline Kooman in Sluiskil is in de nacht van maandag op dinsdag een stoeptegel gegooid. Op het raam hing een PVV-poster met daarop de  afbeelding van Geert Wilders vanwege de naderende verkiezing voor de Provinciale Staten. Mogelijk is dat de aanleiding voor de daad.

PVV-lijsttrekker Peter van Dijk noemt het een aanslag op de democatie. Kooman heeft aangifte gedaan bij de politie. Volgens Van Dijk hebben ze vaker te maken met agressie. Geert Wilders reageert: “Wat een vreselijk laffe daad en aanslag op de democratie. Hoop dat dader snel gepakt wordt.”

 

 

Lees ook:Wilders bij Michiel de Ruyter!
Lees ook:“Dader Noorse moordpartij aanhanger van PVV van Geert Wilders”
Lees ook:Peter van Dijk is Zeeuwse PVV kopman: Geen moskeen in het landschap!
Lees ook:Zeeuwse PVV’er Peter van Dijk: Ik sta achter Geert Wilders!
Lees ook:Wilders tuigdorp slaat niet op Arnemuiden! (UPDATE)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tegel door raam PVV’er!

  1. Nanette

    Dit zou niet mogelijk moeten zijn. De desbetreffende politicus deelt zijn eigen mening. Erg vervelend dat zijn raam ingegooid is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>