Gestolen auto: arrestatie!

VLISSINGEN – Een man is aan de Vlissingse Zwanenburgseweg afgelopen maandag door de politie aangehouden. Hij lag te slapen in een gestolen auto.

Agenten zagen rond 01.15 uur op een parkeerplaats een personenauto, waarin een man lag te slapen. Bij controle bleek dat de auto op 22 mei jl. was gestolen. De eigenaar is afkomstig uit Heerhugowaard. In de auto troffen de agenten een 24-jarige man uit het Noord-Hollandse Middenmeer. De man was niet in het bezit van een rijbewijs.

Aanhouding

Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten. De man wordt maandag verhoord. De personenauto is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Lees ook:Gestolen auto’s gevonden!
Lees ook:Drugs in auto!
Lees ook:In gestolen auto!
Lees ook:Autodief snel gepakt!
Lees ook:Vals geld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>