Jongens (16) met mes bedreigd

GOES – Twee jongens (16) uit Goes en Heinkenszand werden afgelopen vrijdagavond rond 22.15 uur op het Goese Groene Weidje het slachtoffer van straatroof. Zij moesten onder bedreiging van een mes hun gsm afgeven.

De jongens liepen over het Groene Weidje toen twee onbekende mannen hen met een mes en mogelijk een taser bedreigde en de mobieltjes opeisten. Ze eisten om onbekende reden ook de jas van een van de slachtoffers. De daders vluchtten met de jas en de telefoons.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017 193384.

Lees ook:Mislukte straatroof
Lees ook:Getuigenoproep Verlaten Plaats Ongeval
Lees ook:Fietster gewond na crash met auto
Lees ook:Man ontvoerd!
Lees ook:Crashende scooterdief smeert ‘m!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>