Zoover Awards 2017 in Zeeland is nek-aan-nek race

 

De strijd om de felbegeerde Zoover Awards is in volle gang. Begin januari zal Reviewplatform Zoover de meest favoriete accommodaties bekend maken. In de tussenstand blijkt het zowel landelijk als in de provincie Zeeland een spannende nek-aan-nek race. Maar alles is mogelijk, want consumenten kunnen nog t/m 31 december een review achterlaten en zo hun favoriete accommodatie aan de titel helpen.
Sinds 2009 reikt Zoover de publieksprijzen uit aan de meest favoriete accommodaties. Van camping tot hotel en van Villapark tot B&B, ze kunnen allemaal winnen. De Zoover Awards 2017 gaan naar de accommodaties met de hoogste cijfers uit minimaal 30 of 50 reviews, afhankelijk van de categorie.
Tussenstand
Met nog drie maanden te gaan, kan het nog alle kanten op. Maar voorlopig is de race in de provincie Zeeland spannend. Strandcamping Groede in Groede gaat aan kop met een 9,1. Reviewers op Zoover zijn vooral lovend over de geweldige sfeer, grote plaatsen, schoon sanitair en top ligging. Zo ook reviewers Hetty en Jos: ,,De mooiste camping van Nederland met een super mooi strand.’’
De tweede plaats is voorlopig voor Landgoed Renesse (8,5), op de voet gevolgd door De Dikke van Dalen (8,4), beiden onderdeel van Hotel Fletcher.
Spannende ontknoping
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. Ze geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland, zowel landelijk als per provincie. Door op Zoover een review achter te laten, bepaalt de vakantieganger wie er wint.
Consumenten kunnen nog tot en met 31 december een review schrijven over hun favoriete accommodatie op www.zoover.nl. De winnaars worden 10 januari bekend gemaakt.

Lees ook:Zeeland sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards!
Lees ook:De Vliedberg en Boogaard beste campings in Zeeland
Lees ook:Campings Renesse en Groede favoriet
Lees ook:Zoover: Zoutelande is beste kustplaats en heeft beste camping
Lees ook:Hotel The Roosevelt genomineerd voor Best Hotel Design!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>