Hulst uitgeroepen tot beste gemeente voor ouderen

HULST – Hulst is vanavond tijdens een bijeenkomst van Senior.nu! in Utrecht uitgeroepen tot gemeente met het beste ouderenbeleid van heel Nederland. Daarmee liet Hulst de gemeente Sittard-Geleen en Groningen in het stof bijten.

Senior.nu! is een organisatie die zich sterk maakt voor deelname van senioren aan de samenleving. De organisatie heeft na een steekproef 47 gemeenten onderzocht op hun prestaties op het gebied van ouderenbeleid. De onderzoekers keken vooral naar participatie, wonen, welzijn, en zorg. Ook belangrijke aspecten zoals informatievoorziening, keuzevrijheid voor ouderen en voorzieningenniveau zijn onder de meetlat gelegd.
Het is de tweede keer in een week tijd dat Hulst tijdens een verkiezing op de eerste plaats eindigt. Zo werd afgelopen week de basiliek in het Zeeuws-Vlaamse vestingstadje uitgeroepen tot de mooiste kerk van Nederland.

Lees ook:Hulst in race voor titel beste ouderengemeente
Lees ook:MAX zendt dagelijks Senior Games Journaal uit
Lees ook:Werkt voor Ouderen doet vandaag mee aan Open Dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Werkt voor ouderen doet mee aan open dag in de zorg!
Lees ook:Aftellen naar Senior Games: nog drie maanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>