Geen uitbreiding Zeeuws natuurbeheer in 2012!


MIDDELBURG – Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben recentelijk de subsidieplafonds voor natuurbeheer 2012 vastgesteld. De plafonds voor verlenging van het lopende natuurbeheer en agrarisch natuurbeheer 2012 zijn opgehoogd tot continueringsvolume. Dit betekent dat al het lopende individuele beheer door terreinbeheerders, particuliere natuurbeheerders en agrarische natuurbeheerders in 2012 kan worden voortgezet.

De plafonds voor uitbreiding van nieuw natuurbeheer, agrarisch natuurbeheer en functiewijziging 2012 worden wegens bezuiniging NIET opgehoogd. Dit betekent dat er geen nieuwe natuur- en beheergebieden in beheer kunnen worden genomen. Ook wordt er bezuinigd op de tarieven voor het natuurbeheer.

Nog onduidelijk is of er rijksmiddelen beschikbaar komen voor de continuering van de in 2012 aflopende contracten voor collectief akkerrandenbeheer. Gedeputeerde Staten zullen hier binnenkort nog apart over besluiten.

Lees ook:Planwijziging Natuurbeheerplan!
Lees ook:Planwijziging Natuurbeheerplan Zeeland!
Lees ook:Ophef om 4,4 miljoen subsidie natuurbeheer!
Lees ook:Beheerplan Agrarisch Natuurbeheer goedgekeurd!
Lees ook:Natuurbeheer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>