Beheerplan Agrarisch Natuurbeheer goedgekeurd!

koeien

MIDDELBURG – Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben vorige week het Collectief Beheerplan Agrarisch Natuurbeheer Zeeland 2015 goedgekeurd (CBP).

In dit plan staat aangegeven wie er voor agrarische beheersubsidie in 2015 in aanmerking komt. Het betreft alle vormen van agrarisch natuurbeheer, namelijk akkerrandenbeheer, weidevogelbeheer, botanisch beheer en beheer van landschapselementen. Het plan vermeldt niet alleen wie, maar ook op welke plaats, voor welk pakket en over welke oppervlakte subsidie verkregen kan worden.

Het CBP is opgesteld door de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie (ZLTO) namens de verschillende agrarische natuurverenigingen in Zeeland. Het plan past binnen de inhoudelijke en kwantitatieve randvoorwaarden van de Provincie.

Ter inzage

Het plan ligt vanaf 18 maart 2015 gedurende 6 weken ter inzage bij de Provincie Zeeland, Abdij 6 in Middelburg, op werkdagen van 8.00-17.00 uur en desgevraagd buiten kantooruren. Het plan is tevens hieronder te downloaden.
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot mevrouw Wilma Maljaars (tel. 0118 – 63 17 26).

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij:
Gedeputeerde Staten van Zeeland, t.a.v. de secretaris van de commissie voor bezwaarschriften, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

In het bezwaarschrift neemt u ten minste op uw naam en adres, de dagtekening van het bezwaarschrift, tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend.

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken na 12 maart 2015. Overschrijding van de inzendtermijn kan ertoe leiden dat met uw bezwaren geen rekening wordt gehouden.
Als u overweegt bezwaar te maken, kunt u een informatiefolder downloaden of aanvragen op telefoonnummer 0118 – 63 10 00.

Wij wijzen u erop dat het bezwaar niet de werking van het besluit schorst. U kunt een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Lees ook:Geen uitbreiding Zeeuws natuurbeheer in 2012!
Lees ook:Planwijziging Natuurbeheerplan!
Lees ook:Subsidie landschapsbeheer?
Lees ook:Hoorzetting Thermpos
Lees ook:Planwijziging Natuurbeheerplan Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>